Selecteer een pagina

Onze diensten

BEDRIJFSDEUREN

In de markt van de bedrijfsdeuren zijn wij helemaal thuis. Of het nu gaat om het leveren, plaatsen, schade of onderhoud, Deuren Service Twente regelt het!

ONDERHOUD

Ook voor het onderhouden van de reeds aanwezige deuren binnen uw bedrijf of uw garage. Wij kunnen dit allemaal voor u regelen. Maak snel een afspraak.

AANDRIJFSYSTEMEN

We gaan natuurlijk allemaal voor gemak. Wij hebben diverse mogelijkheden om de door u gebruikte deuren te automatiseren.

Bel: 06 – 55 77 21 99

Bedrijfsdeuren

Een grote bedrijfshal, opslagloods of een schuur. De ideale oplossing is een overheaddeur. Overheaddeuren bestaan uit geïsoleerde panelen, zijgeleiders en een verenpakket. De deuren worden voorzien van een rubberen afdichting. Overheaddeuren zijn aan te passen naar de wensen van de klant. Zo kunnen ze worden voorzien van een loopdeur, ventilatie roosters of ramen.

Ook is het mogelijk om uw overheaddeur te voorzien van een elektrische bediening . Deze elektrische bediening kan op diverse manieren aangestuurd worden. Afstandbediening, inductielussen, radar of trekschakelaars. Voor iedereen is er een oplossing.

De ideale oplossing voor een fabriekshal of magazijn is een roldeur. De deuren zijn warmte en geluidsiolerend. Roldeuren zijn ideaal in gebruik doordat ze voorzien zijn van een motor en er zijn verschillende opties mogelijk met betrekking tot schakeltechniek en bedieningen.

Ook zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot veiligheidsvoorzieningen.

Een brandschuifdeur is een schuifdeur die een bepaalde weerstand heeft tegen de inwerking van vuur. Daardoor is die in staat, een bepaalde tijd, het doorslaan van de brand tegen te gaan, tpv de opening waar de deur is aangebracht.

Brandschuifdeuren zijn belangrijke elementen in de brandcompartimentering van een gebouw. De bedoeling is om een deel van het gebouw op een brandveilige manier een bepaalde tijd af te sluiten, zodat veilige vluchtwegen ontstaan.

Brandschuifdeuren zijn aan keuringsattesten onderworpen en bestaan in vele types van brandweerstand en uitvoering.

De BMP High speed doors zijn door een uitmuntende prijs-prestatieverhouding en is voor alle toepassingen binnen en buiten geschikt. Voor deuren die vaak door vorkheftrucks of personen gebruikt worden. De snelloopdeur kan ook in combinatie met automatische transportsystemen of aan lopende banden geïnstalleerd worden. Bijzondere bouwkundige voorbereidingen zijn dankzij de ruimtebesparende constructie niet nodig.

Laadperrons voor vrachtwagens vormen de essentiële schakel tussen transport en logistiek, waarbij efficiëntie en veiligheid voorop staan. Deze platforms zijn ontworpen om naadloze verbindingen te bieden tussen laadruimten van vrachtwagens en magazijnfaciliteiten, waardoor een soepele en geoptimaliseerde goederenstroom mogelijk wordt.

Van innovatieve technologieën tot robuuste constructies spelen laadperrons een cruciale rol bij het vereenvoudigen van laad- en losprocessen, terwijl ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. In deze dynamische sector blijven laadperrons evolueren om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van de logistieke industrie en dragen ze bij aan het efficiënt beheer van supply chains wereldwijd. Lees hier meer over de producten van Stertil dock products die we gebruiken, naar de website van stertil dock products.

Onderhoud

Laat uw deuren preventief onderhouden, dit voorkomt veel problemen en zal de levensduur van uw deuren aanzienlijk verlengen. Dit zorgt er mede voor dat u uw werkzaamheden ongestoord kunt voortzetten.

Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst met Deuren Service Twente kunnen wij uw deuren inspecteren, smeren en afstellen.

Tevens controleren wij de werking van de veiligheidsinrichtingen, deze worden nagekeken en het aan slijtage onderhevige (klein-)materiaal zoals bouten, moeren en smeermiddelen zullen worden vervangen.

Zoals door de arbeidsinspectie wordt aangegeven is elk bedrijf/instantie verplicht minimaal eenmaal per jaar de overheaddeuren te laten controleren door externe vakkundige monteurs. Hierbij zijn wij u graag van dienst.

Een service/onderhoudsovereenkomst heeft voor u vele voordelen:

• Regulier onderhoud voorkomt onverwachte storingen
• Advies betreffende vervanging van aan slijtage gevoelige onderdelen
• U voldoet aan de veiligheidseisen van werkplaatsen. Door regelmatig onderhoud geen onverwachte kosten
• Voorrang bij urgente reparaties/storingen

Een ongelukje is zo gebeurd. Meestal is het niet nodig om een hele deur te vervangen een reparatie volstaat. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres, wij leveren uitsluitend originele delen van alle merken deuren

Aandrijfsystemen

We gaan natuurlijk allemaal voor gemak en hievoor hebben wij voor u ook een passende oplossing.

Er zijn diverse mogelijkheden om de door u gebruikte deuren te laten automatiseren. Hiervoor maken wij veel gebruik van de systemen van MFZ Ovitor. MFZ Ovitor is een producent van oplossingen ter bevordering van het gebruik en comfort van toegangs verschaffingen.

Zij leveren een uitgebreid programma aan mogelijkheden. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw gemak? Neem contact met ons op.

Ook voor bestaande garagedeuren, kanteldeuren of overheaddeuren hebben wij mogelijkheden om deze te automatiseren, uiteraard met afstandbediening.

Al onze aandrijvingen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Heeft u een elektrische deur en wilt deze voorzien van afstandbediening?

Wij hebben diverse types om voor u de juiste keuze te kunnen maken. Lees er meer over op de website van marantec, naar de website van marantec.

Waarom kiezen voor Deuren Service Twente

Goede garantie voorwaarden

Rechtstreeks contact met de monteur

Vrijblijvend persoonlijk advies

Onze partners

Neem contact op voor meer informatie

Contactgegevens:

Deuren Service Twente

Telefoon:

06- 55 77 21 99

Mail:

info@deurenservicetwente.nl

Handelsregister nr: 8099820